2011. április 27., szerda

Gála

Mivel özönlöttek ma délután 4-kor a kérdések, ezért itt is válaszolok, de az üzenőbe is beragasztjuk holnap. 

A Gála jövő héten pénteken, május 6-án lesz az Aba-Novák Művelődési Központban. 
A tanulókat különbusszal fogjuk 3/4 4-kor kivinni. 
A szülőknek nincs semmilyen dolguk a gyerekükkel ott már, először a színpadon fogják látni a csemetéjüket.Ne is keressék előtte őket, mert mi külön egy kis oldalhelyiségben leszünk.

Erre a napra a lányoknak az említett fehér bugyi kellene. A ruhájuk csodaszép, Marci mamija varrta meg személyre szabottan, szépséges vásznakból. A lábukra sem a fiúknak, sem a lányoknak nem kell semmi, mert mezítláb lesznek. 
A fiúk parasztinget kapnak tőlem, s alulra vagy fekete nadrágot, vagy térdig érő bársony nadrágot kellene felvenni. (Esetleg nincs valakinek fehér parasztnadrágja?)

A szülők most péntekig (április 29-ig) vehetik meg a belépőjüket, aminek az ára 1000 Ft/ fő. A gyerekek részére nem kell belépőt venni, hiszen ők szereplők. A pénzt nekünk kell beküldeni, s mi küldjük vissza a jövő hét folyamán a belépőjegyeket.
Örülnénk, ha az első iskolai fellépését minden gyereknek legalább az egyik szülője látná. Annál is inkább, mert a kiszállításról mi gondoskodunk, de a hazajutást már a szülőnek kell megoldani!!!
Mi az osztályunkkal a 4. fellépők leszünk. De a gyerekek nem mehetnek utána még be a nézőtérre, s a szülők sem jöhetnek onnan ki, csak akkor, mikor szünet lesz.
Egy igazi színházi élményre tessék készülni, a minden annak megfelelően fog lezajlani. Kamerázni lehet, telefonokat viszont ki kell kapcsolni!
Voltak már rossz tapasztalataink, mikor egy szülő felállt, s a mögötte ülő kamerázó apuka a saját csemetéje fellépésének rögzítéséről lemaradt, vagy nem lehetett a videón a műsorból semmit érteni,mert a mellette ülő szomszédja beszélgetett.
Elnézést kérek, ha oktató jellegű lenne a hangvételem, de inkább én hívjam fel a figyelmet, mint egy  negatív élménnyel záruljon a sok befektetett munka eredménye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése