2011. november 15., kedd

Ez+az



Csütörtökön délután nem leszek napköziben, mert Pestre utazom. Egyik alsós kolléganő lesz az osztállyal.Ha bárkinek módja, kedve van előbb hazavinni a gyerkőcöt, most nyugodtan megteheti. Ugyanez vonatkozik a következő hét péntekre is, amikor a fiammal megyek Budapestre múzeumlátogatásra. Ezen a napon, (tehát 25-én) biztos, hogy csak összevont napközi lesz, tehát aki marad napköziben, szét lesz osztva különböző osztályokba, attól függően hová mennyi gyereket tudnak fogadni.

Más:Hamarosan gyertyát szeretnénk önteni, amihez ha lenne, tudnánk hasznosítani kis leégett gyertyacsonkokat. Ha bárkinek van ilyen, örömmel vesszük ha beküldi. November végéig lehet gyűjtögetni otthon, s aztán beküldeni.

S már jó előre nézek, egészen a farsangig. Bár a mi osztályunkban már hagyomány, én azért megkérdem, hogy legyen-e közös jelmez, vagy mindenki öltözzön, annak, aminek akar. Kérem, hogy ide a blogra hagyjanak a szülők megjegyzésben erre a témára szavazatot. Ha közös jelmez mellett döntünk, a téli szünetben legkésőbb ki kell találnom, hogy minek. Várom a válaszokat. Köszönöm !

2 megjegyzés: