2011. december 17., szombat

Újabb eredmények

 
Büszkék vagyunk Mukus Melittára, aki a héten szerdán az Ünnepváró, adventi városi szavalóversenyen a másodikos évfolyamon 3. helyezést érte el. 
De dicséretet érdemel Nagy Laura és Csontos Enikő is, mert derekasan küzdöttek, s vállalták a megmérettetéssel járó feszültségeket.




De büszke vagyok azokra a szülőkre is, (akik tudom, hogy nap, mint nap)családban fellelhető két-három email-címről is leadják szavazatukat a Támogassuk a családot rajzversenyre beküldött iskolai pályázati munkák mindegyikére. 
Még a héten töltöttem fel az internetes hálóra újabb rajzokat. Hétfőn lezárul a rajzok feltöltési lehetősége. Feladom postán az összesített kódlapot, de szavazni egészen január 15-ig lehet!!
Csak ismétlem önmagam, de hátha valaki csak most értesülne a hírről:
Az az iskola esélyes az 1 millió forintos nyereményre, akinek az összes beküldött rajzára az összesített szavazatok száma a legtöbb. Tehát minden rajzra szavazzunk!
Ennyi rajzból egy nyertest kiválasztani, oly kicsi az esély, de ennyi iskolából jelen pillanatban második helyen állni, s onnan előbbre lépni a dobogó legfelső fokára már talán kevesebb kell. 

Én és Nelli is naponta nyomjuk végig a szavazatokat, sőt a gyerekek is egy-egy email-címről az osztályból is folyamatosan besegítenek a napközis időben. 

Fogjunk össze! 

A legújabb rajzok:

Palicsek Dórié:

 Dajka Noémié:

1 megjegyzés:

  1. Köszönjük neked, Margó! Köszönet a szülőknek a segítségért és a kitartásért! :-)

    Iskolánk tanulóinak rajzai

    Itt 11 oldalon fértek el a rajzok, az oldalak között továbbhaladni a "következő" feliratra kattintva lehet :)

    VálaszTörlés